Menu
EUR
Wie is Kiem

Wie is Kiem

Kiem is een conceptstore gevestigd op het prachtige Terschelling. Wij zijn een unieke winkel waar u een mix van dames- en kinderkleding, cadeau's, kraam cadeau's, unieke eiland souvenirs, planten en meer kunt vinden. Bij Kiem willen we een gevoel van rust, huiselijkheid en natuurlijkheid uitstralen en onze wereldse huisstijl helpt ons om dit te bereiken.

Onze huisstijl is geïnspireerd op aardse tinten zoals zandkleuren, aangevuld met messing en houten accenten. Dit zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer die past bij het eilandgevoel. Onze ruime winkel heeft een duidelijke route zodat u gemakkelijk door ons uitgebreide assortiment kunt sneupen. 

Bij Kiem willen we dat u zich meteen thuis voelt. Onze winkel is een plek waar u kunt ontsnappen aan de drukte van alledag en kunt genieten van de rust en wereldse sfeer. We willen een omgeving creëren waarin u zich op uw gemak voelt en waarin u uzelf kunt zijn. Voor de groene vingers hebben we een mooie selectie planten die onze winkel een extra natuurlijke uitstraling geven.

Onze kledingcollecties passen perfect bij dit gevoel. Ze zijn tijdloos, maar toch trendy en geschikt voor iedereen. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle outfit voor een avondje uit of een comfortabele outfit voor een dagje strand, bij Kiem vindt u wat u zoekt. We hebben goeie basics, kleurrijke items en stijlvolle kleding voor zowel dames als kinderen. Onze dameskleding is vrouwelijk en elegant en onze kinderkleding is speels en comfortabel.

Kom langs bij Kiem op Terschelling en ervaar zelf het gevoel dat we willen uitstralen. We heten u van harte welkom in onze warme en uitnodigende winkel.

volg ons hier op insta: https://www.instagram.com/shop_kiem/

Recente artikelen

04-04-2024
Heren collectie!
14-04-2023
Social media

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »