Menu
EUR
Social media

Social media

Bij Kiem zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om in contact te blijven met onze klanten. Daarom gebruiken wij ook social media om onze boodschap te verspreiden en om onze producten te laten zien. Je kunt ons vinden op Instagram, Facebook en nu ook TikTok!

Op onze social media kanalen vind je creatieve en leuke content die je niet wilt missen. We delen niet alleen onze producten, maar ook inspiratie voor een eiland sfeer of een wereldse vibe. Daarnaast geven we je graag tips en advies over hoe je onze items het beste kunt stylen.

Wil je weten waar onze outfits en accessoires vandaan komen? Check dan onze Instagram en facebook posts. Zo kun je zelf ook de perfecte look creëren!

En het beste van alles is dat je bij ons online kunt winkelen. Dus of je nu op zoek bent naar een nieuwe jurk of de perfecte accessoire, bij Kiem vind je het allemaal.

Dus volg ons op social media en mis geen enkele update. Wij kunnen niet wachten om jou te inspireren en te laten zien hoe je onze producten het beste kunt gebruiken!

Kiem insta: https://www.instagram.com/shop_kiem/

Fraai insta: https://www.instagram.com/fraai_terschelling/

Recente artikelen

04-04-2024
Heren collectie!
14-04-2023
Social media

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »