Menu
EUR
Maison Hotel

Maison Hotel

Maison Hotel is een werelds kledingmerk dat zich richt op het creëren van tijdloze stukken met een vintage gevoel. Het merk maakt gebruik van natuurlijke materialen en aardse kleuren om een ​​rustieke en boho-stijl te creëren die gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende gelegenheden.

 

Een van de kenmerken van Maison Hotel is het gebruik van hand gestempelde prints. Deze prints worden op een ambachtelijke manier gemaakt en zijn uniek voor elk stuk. Het gebruik van deze prints voegt een vleugje individualiteit toe aan de collectie en maakt elk kledingstuk een echt kunstwerk.

Het merk hecht veel waarde aan het gebruik van natuurlijke materialen, zoals katoen, linnen en wol. Deze materialen zijn duurzaam en ademend, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik. Bovendien voegt het gebruik van natuurlijke materialen een organisch gevoel toe aan de collectie, waardoor elk stuk een eigen verhaal lijkt te vertellen.Een ander belangrijk aspect van Maison Hotel is de focus op tijdloze kledingstukken.

 

In plaats van zich te concentreren op trends, wil het merk stukken creëren die jarenlang meegaan en die gemakkelijk kunnen worden gecombineerd met andere items in de garderobe van een persoon. Hierdoor wordt de kleding van Maison Hotel een investering die jarenlang kan worden gedragen en waarvan men kan genieten.

 

Recente artikelen

12-07-2024
By Bar
04-04-2024
Heren collectie!
14-04-2023
Social media

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »