Menu
EUR
Petra Reijrink sieraden

Petra Reijrink sieraden

Petra Reijrink is een getalenteerde sieraden ontwerpster die haar passie voor handgemaakte sieraden combineert met een liefde voor hergebruikte materialen, wereldse markten en de schoonheid van de natuur. Haar sieraden zijn geïnspireerd op vintage en Franse stijlen.

Petra Reijrink's sieraden zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt en bestaan uit een combinatie van verschillende materialen, zoals kralen, stenen en metalen. Ze maakt gebruik van hergebruikte materialen, waaronder vintage kralen en oude sieraden die ze op wereldse markten vindt. Door deze materialen te hergebruiken, geeft Petra Reijrink ze een nieuw leven en creëert ze unieke sieraden die een verhaal vertellen.

De natuur is een grote inspiratiebron voor Petra Reijrink en dit komt duidelijk tot uiting in haar ontwerpen. Ze gebruikt bloemen- en zeethema's in haar sieraden en laat zich inspireren door de schoonheid van de natuur. Haar ontwerpen zijn organisch en hebben een rustieke uitstraling die doet denken aan de natuurlijke wereld.

Petra Reijrink's sieraden zijn ook geïnspireerd op vintage en Franse stijlen. Ze heeft een voorliefde voor oude sieraden en stijlen uit het verleden en gebruikt deze als basis voor haar eigen ontwerpen. Haar sieraden hebben een klassieke uitstraling, maar zijn tegelijkertijd eigentijds en trendy.

Wat Petra Reijrink's sieraden echt uniek maakt, is de combinatie van al deze elementen. Door hergebruikte materialen te combineren met natuurlijke inspiratie en vintage stijlen, creëert ze sieraden die uniek zijn en een verhaal vertellen. Haar sieraden zijn stuk voor stuk kunstwerken die de persoonlijkheid en stijl van de drager weerspiegelen.

Kortom, Petra Reijrink's sieraden zijn een feest voor het oog en een eerbetoon aan de schoonheid van de natuur en de geschiedenis van sieraden ontwerp. Haar liefde voor hergebruikte materialen en wereldse markten maakt haar ontwerpen nog specialer en haar bloemen- en zeethema's geven haar sieraden een tijdloze en rustieke uitstraling. Wie op zoek is naar unieke, handgemaakte sieraden die een verhaal vertellen, hoeft niet verder te zoeken dan Petra Reijrink's prachtige collectie.

De sierden shop je bij ons in de winkel! kom gezellig langs of stuur een dm via onze insta:https://www.instagram.com/shop_kiem/

Recente artikelen

12-07-2024
By Bar
04-04-2024
Heren collectie!
14-04-2023
Social media

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!