Menu
EUR
Was tips

Was tips

Temperatuur: Was op de juiste temperatuur. Te hoge temperaturen kunnen stoffen beschadigen, terwijl te lage temperaturen ervoor zorgen dat vuil niet goed uit de kleding wordt gewassen. echter met koud wassen krimpt het niet.

Fijn wasmiddel: Gebruik fijn wasmiddel voor delicate stoffen, zoals zijde en viscose. Gebruik niet te veel wasmiddel, want dit kan de stof beschadigen.

Viscose koud wassen: Was viscose altijd op een koude temperatuur onder de 30 graden. Deze stof kan krimpen als het te warm gewassen wordt.

Wol wolprogramma: Wol moet altijd gewassen worden op het wolprogramma. Dit programma is speciaal ontworpen om wol te beschermen.

Fijne stof handwassen: Fijne stoffen, zoals kant en lingerie, kun je het beste met de hand wassen.

Geen wasverzachter: Gebruik geen wasverzachter bij het wassen van kleding. Dit kan de ademende eigenschappen van de stof aantasten en de kwaliteit van het stof gaat achteruit.

Stomen is nog beter dan wassen: Als je twijfelt of je kleding gewassen kan worden, kun je het beter laten stomen. Dit is een zachtere methode en het beschadigt de stof niet.

Netjes ophangen drogen: Hang je kleding netjes op om te drogen. Hierdoor blijft de vorm mooi en worden kreukels voorkomen.

Zware items met een fijne stof neerleggen te drogen: Leg zware items met een fijne stof, zoals een wollen trui, neer om te drogen. Hierdoor voorkom je dat de stof uitrekt.

Studio Anneloes: Als je kleding van Studio Anneloes hebt gekocht, wil je er natuurlijk voor zorgen dat deze zo lang mogelijk mooi blijft. Allereerst is het belangrijk om te weten dat je de kleding van Studio Anneloes niet op hoge temperaturen moet wassen. Een temperatuur van onder de 30 graden is meestal voldoende. Hierdoor blijft de stof mooi. Daarnaast is het belangrijk om de kleding niet te strijken. De stoffen van Studio Anneloes zijn namelijk van nature kreukvrij, dus strijken is niet nodig. Mocht je de kleding toch willen strijken, dan kun je dit het beste laten stomen in de douche. Ook is het af te raden om de kleding in de droger te doen. De hitte van de droger kan de stof beschadigen en de kleding doen krimpen. Het is beter om de kleding op te hangen of plat neer te leggen om te drogen. 

Maison hotel:
We raden alleen handwas aan. Bij het wassen van kleding met de hand is het belangrijk om koud water te gebruiken, omdat warm water kan leiden tot krimpen of verkleuring van de stof. Door het gebruik van koud water wordt de stof voorzichtig gereinigd zonder dat de kleuren vervagen of de stof krimpt.

Een ander belangrijk aspect van het handwassen van kleding is het gebruik van weinig wasmiddel. Te veel wasmiddel kan leiden tot een opeenhoping van zeepresten in de stof, waardoor de stof stijf en oncomfortabel wordt om te dragen. Een kleine hoeveelheid wasmiddel is voldoende om de kleding grondig te reinigen en te ontgeuren.

 

Door deze wastips toe te passen, blijft je kleding langer mooi en kun je er langer van genieten.

Shop de leukste dames items hier: https://www.fraaisupply.nl/dames/

Recente artikelen

12-07-2024
By Bar
04-04-2024
Heren collectie!
14-04-2023
Social media

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »